Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 02 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје - 110 обични акции