Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 02 април 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.04.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 53 обични акции