Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 02 декември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.12.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Рж Интер-Трансшпед АД Скопје – 35 обични акции
-Бетон АД Скопје – 46 обични акции
-Либерти АД Скопје – 1.046 обични акции