Интервју на Главниот извршен директор на Македонска берза за Утрински брифинг
четврток, 02 јануари 2020

Главниот извршен директор на Македонска берза имаше интервју за Утрински брифинг во врска со работењето на Берзата во изминатата година.

Целото интервју може да го погледнете на следниот линк.