Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 02 јануари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ТТК Банка АД Скопје-5 обични акции
- Макпетрол АД Скопје–25 обични акции
- Димко Митрев АД Велес-53 обични акции

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 31.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје-359 обични акции