Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 19 септември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.09.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје–141 обична акција