Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 19 август 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.08.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 40 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 3 обични акции
-Жито Полог АД Тетово – 38 обични акции