Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 19 август 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.08.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Реплек АД Скопје – 519 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје – 28 обични акции
- Уготур АД Скопје – 31 обични акции