НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 19 јули 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.07.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Стопанска Банка АД Скопје–150 обични акции - Алкалоид АД Скопје–300 обични акции - Фершпед АД Скопје–2 обични акции - Гранит АД Скопје - 20 обични акции - Хотели Метропол АД Охрид – 1.480 обични акции