Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 19 јуни 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.06.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Дебарски бањи Цапа АД Дебар – 31 обични акции