Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 19 мај 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.05.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје - 813 обични акции
- Тетекс АД Тетово - 67 обични акции