Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 19 мај 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.05.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 90 обични акции
-Гранит АД Скопје –547 обични акции
-Македонија Турист АД Скопје – 456 обични акции