Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 19 мај 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.05.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 264 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 317 обични акции
- ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово – 373 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 4 обични акции
- ОКТА АД Скопје – 25 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 27 обични акции