Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 19 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 320 обични акции