Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 19 март 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.03.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уготур АД Скопје – 36 обични акции
- ДС Смитх АД Скопје АД Скопје – 182 обични акции
- Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје–1.082 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје – 68 обични акции
- Макстил АД Скопје – 747 обични акции
- Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје–649 обични акции
- ВВ Тиквеш АД Скопје – 37 обични акции