Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 19 декември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.12.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

 

- Алкалоид АД Скопје - 239 обични акции

- Гранит АД Скопје - 814 обични акции

- Интерпромет АД Тетово - 47 обични акции