Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 19 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје–60 обични акции
- Карбо-Нова АД Крива Паланка–1.323 обични акции
- Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје–181 обични акции