Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 19 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 11 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 53 обични акции