Решение на КХВ за успешност на понудата за преземање на Фабрика Карпош АД Скопје
четврток, 19 ноември 2020

Решението од КХВ за успешност на понудата за преземање на Фабрика Карпош АД Скопје може да го преземете на следниот линк.