НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 19 ноември 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.11.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва - Уготур АД Скопје –12 обични акции - Бетон АД Скопје –63 обични акции - Триглав Осигурување АД Скопје –1 обична акција - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –11 обични акции