Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 19 октомври 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.10.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 85 обични акции