Интервју на Главниот извршен директор на Македонска берза за магазинот Капитал
понеделник, 18 септември 2023

Во пресрет на 22-та Годишна берзанска конференција, во продолжение интервјуто на директорот на Македонска берза за новиот број на магазинот Kапитал.

Прочитајте го целото интервју на следниот линк.