Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 18 септември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.09.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 151 обична акција