НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
среда, 18 септември 2013
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.09.2013 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Уготур АД Скопје –17 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –503 обична акција - Славеј АД Скопје –272 обични акции - РЖ КПОР АД Скопје –9 обични акции - Макстил АД Скопје –347 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –302 обична акција - РЖ Услуги АД Скопје –127 обични акции