Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 18 април 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.04.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 109 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје – 50 приоритетни акции
- Макпетрол АД Скопје – 23 обични акции