НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
среда, 18 април 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.04.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Аутомакедонија АД Скопје –355 обични акции - Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје –82 обични акции - ДС Смитх АД Скопје –190 обични акции