Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 18 март 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.03.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макстил АД Скопје - 496 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје - 21 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје - 182 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 22 обични акции
- АрцелорМиттал (ХРМ) АД Скопје - 431 обични акции
- Фершпед АД Скопје - 5 обични акции
- Гранит АД Скопје - 656 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 299 обични акции
- Уготур АД Скопје - 24 обични акции