Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 18 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Македонски Телеком АД Скопје – 4.000 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 1.714 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 311 обични акции
-Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје – 70 обични акции
-НЛБ Банка АД Скопје – 253 обични акции