Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 18 март 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.03.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 44 обични акции
- ВВ Тиквеш АД Кавадарци – 91 обични акции