Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 18 март 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.03.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 807 обични акции
- Гранит АД Скопје – 160 обични акции
- Европа АД Скопје – 5.378 обични акции
- ВВ Тиквеш АД Скопје – 42 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 10 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 12 обични акции.