Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 18 февруари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 48 обични акции
-Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје – 38 обични акции
-Жито Лукс АД Скопје – 228 обични акции
-Тутунски Комбинат АД Прилеп – 123 обични акции