Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 18 февруари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.02.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје – 536 обични акции
- Макстил АД Скопје – 330 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 32 обични акции.