Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 18 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје–58 обични акции