НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
понеделник, 18 декември 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.12.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Тетекс АД Тетово –33 обични акции - Алкалоид АД Скопје –12 обични акции - Осигурување Македонија ВИГ АД Скопје –21 обични акции - Макпетрол АД Скопје –4 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –305 обични акции - Топлификација АД Скопје –8 обични акции