Демант од Макпетрол АД Скопје
вторник, 18 ноември 2003
Во врска со написот во дневниот весник “Дневник“ од 15/16 ноември 2003 година, Макпетрол АД Скопје достави известување до Берзата во кое ја демантира содржината на написот и истата ја оценува како дезинформација.