Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 18 октомври 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.10.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ДС Смитх АД Скопје - 190 обични акции