Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 18 јануари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.01.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 82 обични акции
- Пелистерка АД Скопје – 48 обични акции.