Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 17 септември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.09.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 70 обични акции
-Реплек АД Скопје – 9 обични акции