НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 17 мај 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.05.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Гранит АД Скопје –707 обични акции - Макпетрол АД Скопје –59 обични акции