НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 17 април 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.04.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –632 обични акции - Макпетрол АД Скопје –3 обични акции - Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје –59 обични акции - РЖ Економика АД Скопје –19 обични акции - Уготур АД Скопје –21 обични акции - РЖ Институт АД Скопје –5 обични акции - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –20 обични акции - Македонски Телеком АД Скопје –753 обични акции - Макстил АД Скопје –436 обични акции - РЖ Техничка контрола АД Скопје –8 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –379 обични акции