Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 17 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Мермерен Комбинат АД Прилеп – 358 обични акции