Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 17 март 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.03.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 54 обични акции
- Усје АД Скопје – 11 обични акции