НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 17 февруари 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.02.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Гранит АД Скопје –261 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје –5.315 обични акции - Тутунски Комбинат АД Прилеп –2.674 обични акции - Аутомакедонија АД Скопје –100 обични акции