Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 17 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 5 обични акции
-ОКТА АД Скопје – 38 обични акции
-ВВ Тиквеш АД Кавадарци – 113 обични акции