Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 17 јануари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.01.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје - 159 обични акции
- Тетекс АД Тетово – 67 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје – 137 обични акции
- Пелистерка АД Скопје – 46 обични акции.