Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 16 септември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.09.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 292 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 10 обични акции