Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 16 август 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.08.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпромет АД Штип – 33 обични акции