Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 16 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Тутунски комбинат АД Прилеп - 85 обични акции
- ОКТА АД Скопје - 15 обични акции