Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 16 април 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.04.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 25 обични акции
- УСЈЕ АД Скопје – 4 обични акции