Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 16 март 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.03.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-УНИ Банка АД Скопје – 93 обични акции
-Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје – 86 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 670 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 150 обични акции
-ВВ Тиквеш АД Кавадарци – 40 обични акции